Muc-off borstelset 5 borstels

29,95

Muc-off borstelset 5 borstels

1 in stock

Voeg toe aan Verlanglijst
Voeg toe aan Verlanglijst
SKU: 424619 Category:

Description

Muc-Offs borstelset komt met 5 handige borstels in een opslag tas:

– Muc-Offs Soft Washing Brush is speciaal ontwikkeld om je fiets goed schoon te maken en een oog voor detail te hebben. Het unieke design zorgt ervoor dat de borstel niet uit je handen zal slippen, heeft een grote kop om een groot oppervlak te kunnen beslaan en heeft een rubberen rand om je materiaal te beschermen.

– Muc-Offs Detailing Brush is ideaal om de lastige plekken te bereiken en goed schoon te maken. Door het unieke design kan de borstel niet uit je handen slippen. Het komt met duurzame nylon borstels en een rubberen beschermrand om je materiaal niet te beschadigen.

– Muc-Offs Claw Brush komt met drie hoge kwaliteit nylon borstels en een schraper om het modder makkelijk weg te kunnen halen. Het is perfect om je ketting, cassette en tandwielen mee schoon te maken.

– Muc-Offs Wheel & Component Brush is zo gevorm dat het makkelijk je velgen en spaken schoon kan maken. Het unieke design zorgt er voor dat het niet uit je handen kan slippen en komt met duurzame nylon borstels.

– Muc-Offs Two Pong Brush is ideaal voor het bereiken van modder dat maar niet weg wilt gaan. Het unieke design zorgt er voor dat het niet uit je handen kan slippen en komt met duurzame nylon borstels. De twee borstelkoppen kunnen worden aangepast om tot het gewenste resultaat te komen.

0