Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met de aankoop van een Bontrager-product. Kun je het artikel samen met het originele aankoopbewijs binnen 30 dagen na aankoop omruilen. Deze producten moeten wij 2 dagen voor de vervaldatum van 30 dagen ontvangen zodat we deze nog kunnen opsturen naar bontrager.

Deze garantie geldt voor los verkrijgbare Bontrager onderdelen, kleding en accessoires. Deze garantie geldt niet voor Bontrager OE (Original Equipment) onderdelen die als deel van een fiets worden verkocht. Gebruikte onderdelen moeten worden schoongemaakt alvorens ze worden teruggestuurd. Als je spullen terugstuurt die niet zijn schoongemaakt of gewassen, dan sturen we ze naar je terug op jouw kosten.

 

Crash Replacement Guarantee

 

Onze Crash Replacement Guarantee houdt in dat wij je bij een val in het eerste jaar na aankoop kosteloos een nieuwe vervangende helm aanbieden. Je neemt daarvoor gewoon contact met ons op. Stuur ons de beschadigde helm, het originele aankoopbewijs, de details van het ongeval en een verzendadres voor de vervangende helm op.

0