voor de aankoop van een fiets lenen ?

een fiets leasen ?

Hoe werkt de fietslening?

 

Om je aankoop te financieren, is het voor jou misschien interessanter om een lening op afbetaling aan te gaan. Zo betaal je gespreid en hoef je niet meteen aan je spaargeld te raken. KBC biedt je een lening op maat van jouw toekomstige fiets!

  • Deze fietslening kun je aangaan voor elk type fiets. Denk maar aan een e-bike, bakfiets, koersfiets, mountainbike of vouwfiets.
  • Je leent minimaal 500 euro en maximaal 110% van de totale prijs van je fiets (inclusief btw). Afbetalen doe je maandelijks, gespreid over minstens 1 jaar.

 

Een voorbeeld

Je laat je oog vallen op een elektrische fiets van 1.800 euro, dus je kunt tot 1.980 euro lenen.

Zoveel heb je echter niet nodig. Je besluit een fietslening aan te gaan van 1.600 euro en je wilt die afbetalen op anderhalf jaar tijd.

Dan betaal je elke maand iets minder dan 90 euro af.

Wat is fietsleasing ?

 

Bij fietsleasing kunnen bedrijven of particulieren, van werkgevers tot scholen, van dagelijkse fietsers tot sportfietsers hun fiets gedurende een langere periode, én met een dienstenpakket, leasen voor een maandelijks bedrag.

Team Cyclis biedt zijn klanten een op maat gemaakt leasepakket aan, met als twee focus-elementen de kwaliteitsfiets en het servicemodel. Onze kwaliteitsfietsen staan garant voor fietsplezier. Dit zowel voor de dagelijkse fietser, die er gebruik van maakt voor zijn woon-werkverkeer, als voor de sportfietser, zoals de mountainbiker of racefietser die vooral sportieve (top)prestaties beoogt. Of de combinatie van beiden… Binnen het servicemodel past o.a. het onderhoud en herstel van de fietsen, een pechverhelpingsdienst, hulp bij fiscale vragen of subsidieaanvragen en een eenvoudige administratie.

 

0