Brukom Bikes beschikt over een professionele werkplaats voor vakkundig onderhoud, snelle service en het allerbeste advies op fietsgebied. Bovendien zijn onze medewerkers continu bijgeschoold. Zo blijven ze op de hoogte van de nieuwste technologieën en werken we alleen met het beste gereedschap.

Bij Brukombikes kan u terecht voor alles inzake het fietsgebeuren, van topsporter, amateur tot genieter, voor een fiets op maat maar ook voor een top-service van A tot Z.

U kan bij ons terecht voor herstellingen aan alle type’s van fietsen, bij ons of elders aangekocht…het maakt ons niet uit, de kwaliteitsvolle service naar u toe telt!

Wij beschikken over een open vaste werkplaats. Alle herstellingen en montages gebeuren door een gediplomeerd fietsenmaker

Fietsplezier begint bij de keuze van de correcte framehoogte en een comfortabele fietshouding. Naast de juiste framemaat zijn ook de afstelling van stuur en zadel van groot belang. Deze afstelling bepaalt in belangrijke mate het comfort op de fiets en beïnvloedt ook de prestatie.

Brukom Bikes heeft voor de bepaling van de ideale framematen en de afstelling van stuur en zadel een high-tech meetinstrument in huis; het Shimano bikefitting measuring display. Deze meting is ontwikkeld voor elke categorie fietser en voor elk type fiets.

Met deze meting wordt snel en gemakkelijk de optimale framehoogte en de ideale fietshouding berekend.

Binnenkort kunt u bij ons uw grenzen verleggen en dat begint bij het kiezen van de juiste materialen. U stemt uw fiets tot in detail af op uw ambities en de extra accessoires kiest u eveneens met dezelfde zorg. U en uw fiets voelen zich dan ook thuis bij een shimano service center. De thuisbasis voor snelle en vakkundige service zoals alleen de Service Center-dealer die kan bieden. Op zaterdag is er enkel in zeer uitzonderlijke gevallen onderhoudsdienst ter beschikking.                                                                                                                                                                                       

Spring gerust eens binnen, wij staan u met veel plezier te woord!

Tot binnenkort!

Het Brukom Bikes-team

 

0